3 onthullende geheimpjes die je nog niet wist over baby’s!

Klein, knuffelig en vol nieuwsgierigheid, baby’s zijn een wonderschoon fenomeen van de natuur. Voor  baby’s is alles nog nieuw en kunnen ze een kamer opvrolijken met hun leergierige blik. Het meemaken van de ontdekkingsreis van een baby kan je hart doen laten smelten en een heel nieuw perspectief op het lieven bieden. Maar dat wist je misschien allemaal al! Er is echter een overvloed aan waanzinnige feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist. Lees daarom snel verder om meer te weten te komen over enkele meeslepende onthullingen die baby’s niet direct prijsgeven!

Baby’s zijn geboren om te swingen!

Wellicht is dit feitje je al opgevallen: diverse onderzoeken hebben aangetoond dat baby’s worden geboren met een aangeboren gevoel voor ritme, waardoor ze een instinctief vermogen hebben om te reageren op het ritme en tempo van je favoriete muziek. Ondanks ze spraak nog niet zo boeiend vinden en liever knuffelen in jouw armen met een superzachte tutteldoek, kan je muziek dus heel goed gebruiken om te communiceren met je pasgeborene!

Baby’s hebben natuurlijke waterinstincten

Wist je dat baby’s worden geboren met een “duikreflex”? Dit is een fenomeen waar het lichaam van baby’s zich op een natuurlijke wijze aanpast wanneer ze in het water worden ondergedompeld. Hierdoor zal de hartslag vertragen en weten baby’s automatisch hun adem in te houden als ze onder water zijn. Tevens weten baby’s, net als vissen, de eerste paar maanden van hun leven tegelijkertijd te ademen en te slikken. Dit aangeboren talent leren ze in de baarmoeder, maar wordt echter vergeten na ongeveer zes maanden.

Baby’s worden geboren met maar liefst 300 botten

Wanneer baby’s voor het eerst verwelkomt worden op de wereld, dan hebben ze maar liefst 300 botten! Dat zijn er gek genoeg 94 meer dan volwassen. Deze extra botten smelten echter samen naarmate de baby opgroeit en verder ontwikkelt.

Ben je op zoek naar schattige, betaalbare en duurzame babykleding? Maak dan kennis met Donder babykleding, gemaakt van hoogwaardige bio-katoen die uitermate geschikt is voor de gevoelige huid van je pasgeborene!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *