Ontspannen met een heerlijke wijn

Er was een tijd dat de high-tea erg populair was in Nederland, maar deze heeft er inmiddels een veel populairdere concurrent bij gekregen namelijk de high-wine. Het is dan ook heerlijk om van een goede wijn te genieten samen met fijn gezelschap, en ook nog eens met wat lekkere hapjes erbij. Een high-wine kan gehouden worden in een restaurant waar je dan meerdere hapjes en verschillende soorten wijnen krijgt, maar je kan dit ook gemakkelijk thuis organiseren. Wil je weten hoe jij dé perfecte high-wine thuis organiseert? Lees dan hieronder snel verder, want wij hebben het voor je uitgezocht.

High-wine met goed gezelschap

Wanneer je thuis een high-wine wilt organiseren voor jou en je vrienden of familie is dat een geweldig idee. Met een high-wine kan je de hele middag lekker borrelen en met elkaar bijkletsen, dit is dan ook heel erg gezellig. Wat natuurlijk niet kan ontbreken bij een high-wine is een heelijke wijn, neem bijvoorbeeld de Amarone Della Valpolicella 2012. Deze heerlijke wijn kan je vervolgens serveren met verschillende soorten hapjes. Vaak worden erbij wijn hartige hapjes geserveerd, hiermee zijn de opties natuurlijk eindeloos en kan jij je uitleven in de keuken voor je gasten.

Samen ontspannen

Zo’n gezellig middag is er natuurlijk vooral om met je geliefden samen te kunnen ontspannen en even bij te kunnen kletsen. Tegenwoordig zijn de meeste mensen altijd druk, een middagje ontspannen is dan ook helemaal niks overbodigs. Wanneer jij de high-wine organiseerd is het natuurlijk niet de bedoeling dat jij door de organisatie stress ervaart. Daarom is het een goed idee om je wijn lekker thuis te laten bezorgen door Wijnwagentje. Hierdoor hoef je voor de wijn de deur niet uit en hoef je alleen nog maar de hapjes te verzorgen! Dat is wel zo makkelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *